מכונות אספרסו ידניות

עצבו במו ידכם את
המסע להכנת הקפה שלכם

דלונגי מסורתי או מכונת הקפה הידנית הטוחנת מאפשרים לך לבטא את היצירתיות שלך בהכנת קפה ברמת של בריסטה בכל כוס וכוס

טוחנת חצי אוטומטית" או מסורתית, בחר את מסע הכנת הקפה שלך

"טוחנות חצי אוטומטיות"

כל הקסם של מכונות קפה ידניות, בתוספת היתרונות של מטחנה משולבת ליצירת קפה טחון טרי

מכונות קפה מסורתיות

אין תחליף לאומנות אמיתית .

מכונות "טוחנות חצי אוטומטיות"

כל הקסם של מכונות קפה ידיניות, בתוספת היתרונות של מטחנה משולבת ליצירת קפה טחון טרי

* יתכנו הבדלים בין דגם ו/או מיקום

מכונות קפה מסורתיות

אין תחליף לאומנות אמיתית

מכונות קפה ידניות

עצב במו ידיך
את מסע הקפה שלך

דלונגי מסורתי או מכונות קפה ידניות טוחנות, מאפשרים לך לבטא את היצירתיות שלך בהכנת קפה ברמת של בריסטה בכל כוס וכוס

רמה של בריסטה, גם עם משקאות חלב.

יצירת הקפוצ'ינו המושלם דורשת טכניקה מושלמת, משלב הההכנה של האספרסו המושלם ועד להקצפת החלב או תחליף החלב.
אולם אין דבר חשוב יותר מהתשוקה הנלוות להכנת כוס הקפה.

*איכות הקצף עלולה להתשנות בהתאם לסוג החלב/תחליפי החלב שבשימוש, היצרן, המרכיבים והערכים התזונתיים.

העיצוב של מכונות הקפה הטוחנות, בהשראות מומחי הקפה הגדולים ביותר.

אומנות היא ביטוי של תשוקה

La Specialista היא בעלת איזון מעודן בין מדע הקפה לאומנות. היא תוצאה של מסירות להכנת קפה באיכות הטובה ביותר והמחויבות ליצירתיות ללא מאמץ, המעניקה לאוהבי הקפה חוויות קפה מושלמות בכל פעם.

עיצוב איטלקי אייקוני

טווח הקווים הייחודיים של La Specialista כולל מצוינות טכנולוגית שהופכת אותו לא רק לאייקון סגנוני, אלא גם ערובה לשלמות וקלות השימוש: זהו ה-DNA של האומנות האיטלקית.

איכות ללא פשרות

טווח La Specialista מספק כוס קפה ביתי בעל איכות מעולה הודות לטכנולוגיה שפותחה ושוכללה בשיתוף פעולה עם מומחי קפה, מבטיחה פשטות בשימוש ושלמות בכל כוס

גלו את הפרטים שהופכים את חווית הקפה שלך לייחודית באמצעות דברי מומחי הקפה שלנו

הקישו להתחיל שידור חוזר

"כשטועמים קפה אנחנו צריכים להשתמש בכל החושים שלנו. החל מהרגע בו אנו רואים אותו לראשונה ומריחים אותו ועד שטעמנו אותו ומחזיקים אותו בפה"

פרנצ'סקה ביקר

"אספרסו הוא ללא ספק המשקה היעיל והמורכב ביותר, וזה שמפיק את התרכובות הכימיות של קפה קלוי בצורה הטובה ביותר".

אנדריי גודינה

"הקפה הראשון בהיסטוריה מתוארך לרגע שבו האדם הבין לראשונה שעל ידי הרתחת הטיפטוף הוא יכול להשיג משקה מחוזק."

מורו ליליאנו

"אנשים שמים לב יותר ויותר למה שהם אוכלים ושותים ולכן עולם הקפה צומח בצורה אקספוננציאלית".

אליסה אודיך

"במהלך מיצוי כוס קפה, מים חמים שואבים כימיקלים מפולי הקפה, ומייצרים תערובת מורכבת של חומרים כימיים הקובעת את המורכבות הארומטית".

סנדרו בונצ'י